Nieuwe Otterbode online!

22-3-2014

De nieuwe Otterbode is uit! Vanaf 2014 wordt de Otterbode niet meer gedrukt en zal alleen online ter beschikking gesteld worden aan donateurs. Hoe? Dat kunt u lezen onder "Lees verder". Als u nog geen donateur bent, kunt u dat worden:

Om de inlogcodes voor de online Otterbode te ontvangen, verzoeken wij u ons een e-mail te sturen met uw volledige naam en adres. Hiervoor klikt u op deze link:

Ja, ik ben donateur, stuur mij inlogcodes.

U ontvangt dan van ons z.s.m. de inlogprocedure op http://www.otterbode.nl. Als u nog geen donateur bent, kunt u dat uiteraard worden en ontvangt u daarna eveneens de inlogcodes. Hiervoor klikt u op deze link:

Ja, ik wil misschien donateur worden!

Wij sturen u dan eerst per e-mail vrijblijvende informatie op grond waarvan u kunt beslissen wel of niet donateur te worden. We hopen uiteraard van wel, want het kost nog heel wat werk om van Nederland weer een Otterland te maken! Zo ziet de nieuwe Otterbode eruit:


De Otterbode is online als een echte krant te lezen, maar ook pagina voor pagina, op gewone computers, i-Pads, i-Phones, tablets en smartphones. We wensen u veel leesgenoegen!

Ander nieuws